Profesyonel Delgeçler

18-12-2021 08:42
Profesyonel Delgeçler

Profesyonel Delgeçler

Kağıtlar nasıl bizim hayatımızın bir parçası ise aynı şekilde delgeçlerde hayatımızın bir parçası haline gelen araçlardır. Kağıtların olduğu hemen hemen her ortamda delgeçlere ihtiyaç duyulur. Özellikle ofis ve kırtasiyelerde delgeçlere olan ihtiyaç çok fazladır. Delgeçlerin diğer bir adı da pertaratör olarak bilinir. Delgeçler, kağıtlarda delik açarak bir arada tutulması için gerekli düzeni sağlar ve dosyalanmalarını kolaylaştırır. Delgeçler ile zımbaların aynı amaç için kullanıldığı düşünülse de ortaya çıkan fayda ve kolaylık çok farklıdır. Zımbalarda belge ya da kağıtlar zımba teli ile birleştirilirken delgeçlerde sadece birleştirme için kağıtlarda delik açılır ve bu delikler dosyalama işlemi sırasında kağıtların bir arada tutulmasını sağlar.

Özellikle ofis hayatında birçok evrakın düzenli ve bir arada tutulması için kullanılan delgeçler birçok kolaylık sağlar. Delgeçler ile delinip saklanan ya da dosyalanan belge ve evrakları kolay bir şekilde diğer sayfalardan ayırarak tek tek de kullanabileceğiniz için kalın dosyalar arasında saklanan bu evraklardan sadece ihtiyacınız olanı yanınıza alarak yükten kurtulmuş olursunuz. Delgeçler her alanda kullanıldığı için farklı modelleri bulunur. Sadece iş hayatında kullanılmayan bu delgeçler aynı zamanda okul hayatında da kullanıldığı için öğrencilere kağıt ya da yazılarını daha düzenli ve tertipli biriktirmesi konusunda yardımcı olur ve öğrencilere düzen alışkanlığı kazandırılırken aynı zamanda eğlenceli bir hal alır.

 

 

Profesyonel Delgeç Çeşitleri

Delgeçler iş hayatımızda ve okul hayatımızda önemli bir yeri olan araçlardır. Hayatımıza kattığı pratiklik ve kolaylık sayesinde hem iş gücünden hem de zamandan tasarruf sağlarken aynı zamanda da daha düzenli ve daha kaliteli dosyalama işlemlerinin gerçekleşmesini sağlar. Delgeçlerden beklenen fayda doğrultusunda farklı çeşitleri bulunur. En az kapasite ile çalışan profesyonel delgeçler 10 sayfanın delinmesini sağlarken iş yoğunluğunuza ve delinmesini istediğiniz sayfa sayısına göre tercih edebileceğiniz delgeçler de farklılık gösterir. Pratik kullanıma sahip olan delgeçlerde 10, 15 20, 30, 40 hatta 50 ve 60 sayfaya kadar kolay delim işlemi yapan delgeçler de vardır. 10 sayfa delebilen delgeçler pratik ve hızlı olduğu için işlerinizi kolay bir şekilde halledebilirsiniz. Renk seçenekleri arasında da birçok rengi bulunan delgeçlerden isterseniz siyah ya da beyaz delgeç seçiminde bulunabilir isterseniz de daha canlı ve parlak renkli delgeçleri tercih edebilirsiniz.

Çocuklar için daha eğlenceli delgeçler tasarlandığı için farklı şekillerde delme işlemi ve farklı renk seçeneği bulunan delgeçleri de çocuklarınız için tercih edebilirsiniz. Kalp, yıldız, kare gibi farklı şekillerde delme işlemini, gerçekleştiren delgeçleri kullanarak süsleme tarzı kağıtların da delme işlemini şık bir hale dönüştürebilirsiniz. Evrak fazlası olan ve bu evrakların dosyalanması gereken ofis ya da firmalarda 20’li ya da 30’lu sayfa delebilen delgeçlerin kullanılması işleri daha bir pratik hale getirerek zamandan tasarruf yapmanızı sağlar.

Kimi delgeç modelleri arşiv tipi olarak geçer. Bu arşiv tipi delgeç modellerinde çok fazla sayfa tek seferde delinerek dosyalama işlemi gerçekleştirilir. Bu sayede binlerce sayfanın delinmesi ve dosyalanması düşünüldüğü kadar uzun bir zaman almaz.

 

Profesyonel Delgeçlerin Sağladığı Faydalar

Profesyonel delgeçler hayatımızın her alanında sağladığı kolaylık iler ön plana çıkar. Zımba makineleri ile bir araya getirilen sayfaların ayrılması zor olduğu için çok kullanışlı olmaz iken delgeçler yardımı ile delinen ve daha sonra sistematik bir şekilde dosyalanan tüm sayfalar ayrı bir sayfa olarak kalmaya devam eder. Dilediğiniz zaman ister dosya dosya evrakları inceleyebilir isterseniz de sayfaları dosyadan çıkararak tek tek inceleyebilirsiniz. Bu sayede kalın dosyalar arasında sadece ihtiyacınız olan sayfayı alarak kolaylık sağlayabilirsiniz. Bunun dışında binlerce sayfa sayısındaki evrakları kolay ve pratik bir şekilde delebilirsiniz. Delgeçler sizlere hem zaman kazandırır hem de iş gücünden tasarruf yapmanızı sağlar. Renkli ve şekilli desenleri olan delgeçler ile çocuklarınıza kullanabilecekleri ve kendi dosyalarını ve düzenlerini oluşturabilecekleri bir ortam hazırlayabilirsiniz. Bu sayede çocuklar sıkılmadan okul çalışmalarında düzenli olmayı öğrenebilir.

Aklınıza gelebilecek birçok model ve renk seçeneğine sahip profesyonel delgeçleri Lamiess firmasında kolay bir şekilde bulabilirsiniz. Birçok modeli ve tasarımı bir arada bulunduran firma müşterilerine ihtiyaçları doğrultusunda kullanabilecekleri profesyonel delgeç seçeneklerini bir arada sunuyor.

 

 

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.