Kart Askı Aksesuarı

18-12-2021 10:18
Kart Askı Aksesuarı

Kart Askı Aksesuarı

Kart Askı Aksesuarı özellikle kalabalık çalışana sahip olan atölye, ofis tarzı iş yerlerinde ve düzenlenen kalabalık organizasyonlarda ve etkinliklerde kişilerin birbirlerini rahat bir şekilde tanıması için başlıca kimlik bilgilerini içeren ürün ve aksesuarlarıdır.Kart Askı Aksesuarı  Birçok farklı modeli ve çeşidi olan bu aksesuarlar kalabalık ortamlarda etkileşimi hızlandırmak amacıyla kullanılır.  Kart Askı Aksesuarı Yaka kartları metal ya da plastikten üretilir. Kart Askı Aksesuarı Plastik yaka kartları ile metal yaka kartları arasındaki en büyük fark işlevsel olması.  Kart Askı Aksesuarı Plastik yaka kartlarına firma ismi ve logosu basılabilirken, metal yaka kartlarında isimlikler üzerine firma logosu ve ismi yazılır.  Kart Askı Aksesuarı Metal kısım üzerine herhangi bir baskı yapılmaz. Plastik yaka kartları standart üretilerek, değişiklikler sadece kullanacak kişinin isim ve bilgileri doğrultusunda yapılır. Yaka kartlar bir nevi iş yeri kimlik görevi görürler. Bu nedenle devamlı görünür olacak şekilde kullanılırlar.  Kart Askı Aksesuarı Görsel olarak birçok estetik yapıda üretilebilen yaka kartı ve kart aksesuarları kullananları rahatsız etmez.  Kart Askı Aksesuarı Lamiess firması yaka kartına ve kart aksesuarlarına ilişkin geniş ürün yelpazesi ile müşterilerine hizmet veriyor.  Kart Askı Aksesuarı Kart askı aksesuarlarına dair aradığınız tüm ürünleri farklı renk seçenekleri ile Lamiess firmasında kolay bir şekilde bulabilirsiniz. Kart Askı Aksesuarı

 

 

Kart Askı İpleri

Kart askı ipleri isimliklerin boyuna asılması amacıyla kullanılırlar. Kart Askı Aksesuarı  Rahatsız etmeyecek materyalden üretilen bu askı iplerinde renk seçeneği boldur. Kart askı ipleri de kendi içinde gruplara ayrılır. Bunlar, baskılı kart askı ipleri, lüks saten kart askı ipleri, metal klipsli askı ipleri, Paris kancalı askı ipleri ve plastik klipsli kart askı ipleridir. Kullanım amacına ve kullanılacak yere göre istenilen kart askı iplerinden ve renk seçeneklerinden tercih ederek hem işyerlerinizde, hem ofislerinizde hem de düzenleyeceğiniz organizasyonlarda etkileşimi hızlandırabilirsiniz.

 

Yoyolar

Yoyolar genellikle yaka kartları ya da isimliklerin elbisenin üzerine tutturulması amacıyla kullanılırlar. Burada yoyoların çalışma mekanizması mandala benzer. Baskı uygulanarak ağzı açılan yoyoların açılan kısımlarına elbisenin yaka kısmı ya da cep kısmı tutturularak baskı yapılan ucu bırakılır. Bu şekilde elbiseye zarar vermeden tutulan yoyoların düşme ya da kaybolma ihtimali de azalmış olur. Çelik bordörlü yoyolar, ipe takmalı yoyolar ve kemer aparatlı yoyolar olarak çeşitlere ayrılır.

 

Kart Kabları

Kart kabları isim ve benzeri kişisel bilgilerin yazıldığı kağıtların içine konulduğu kart askı aksesuarlarındadır. Yazılan isimliklerin daha belirgin olması, görünür olması ve askı ipleri ile ya da yoyolar ile tutunmasının sağlama görevini görür. Plastik kart kabları, çift hazneli kart kabları, ithal kart kabları, kart poşetleri, kimlik ehliyet muhafaza kılıfları gibi çeşitleri olan kart kabları, birçok amaçla kullanılabilmektedir.

 

Klipsler, Yaka İğneleri, Mıknatıslar Ve Zincirler

Kart kablolarının içine konan isimliklerin ya da diğer kişisel bilgilerin kart askı ipleri ya da yoyolar aracılığı ile bağlantısını sağlamak amacıyla klipsler, yaka iğneleri, mıknatıslar ve zincirler kullanılır. Birçok renk, şekil ve desene sahip olan bu kart askı aksesuarları pratik bir kullanıma sahiptirler.

 

 

Yaka İsimlikleri

Özellikle toplu katılım olan etkinliklerde kullanılan yaka isimlikleri ile katılımcıların birbirlerini tanımasını ve birbirlerine isimleri ile hitap etmesini sağlayan bu kart askı aksesuarları son zamanlarda çok sık tercih edilmektedir. Sadece toplu etkinliklerde değil aynı zamanda kalabalık çalışma ortamına sahip ofis, fabrika ya da atölyelerde de kullanılan bu kart askı aksesuarları sayesinde etkileşim hızlanır. İğneli yaka isimlikleri ile kişisel bilgileri içeren kart kabloları kıyafete monte edilebilirken, metal yaka isimlikleri ve mıknatıslı yaka isimlikleri ile kişisel bilgileri içeren kart kabloları elbiseye zarar vermeden kullanılabilir.

 

Bavul Askı Aparatları

Bavul askı aparatları yolculuklar esnasında bavulların kaybolmasını önlemek ya da benzer bavulların karışmasını engellemek amacıyla kullanılırlar. Bavul sahibinin genelde kişisel bilgileri ile iletişim numarasının yazıldığı kartların bavullara bağlanmasını sağlayan bu kart askı aksesuarı birçok renk seçeneği ile kullanımdadır. Özellikle uçak yolculuklarında bavulların daha sonradan bavul merdiveni ile geldiği durumlarda genelde benzer bavulların karıştırılması olayı sık sık yaşanmaktadır. Bu tür karışıklıkların önüne geçmek ya da kaybolan bavulun birileri tarafından bulunması halinde bavul sahibine kolay bir şekilde ulaşmasını sağlamak amacıyla kullanılan bavul askı aparatları ortaya koydukları fayda bakımından son derce önemli aksesuarlardandır.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.